Tiroliana

Tiroliana din parcul “La Tzara” este o provocare plină de adrenalină și distracție pentru toți cei dornici de aventură. Prin frunzele înverzite ale copacilor, zboară cu viteză deasupra râului Argeș, oferind priveliști de neuitat. Este o ocazie unică de a simți vântul în păr și a cuceri înălțimile într-un mod palpitant și sigur. Indiferent dacă ești un explorator în devenire sau un căutător de senzații tari, tiroliana noastră te așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență cu adevărat memorabilă.

La cățărat

Traseele prin copaci sunt adevărate aventuri suspendate în natură. Oferind momente de adrenalină și bucurie, aceste trasee sunt potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de experiență. Înconjurate de frumusețea pădurii, aceste trasee te invită să îți descoperi curajul și să cucerești înălțimile într-un mod unic și captivant.

Trasee
EȘTI ÎN CĂUTAREA DE NOI PROVOCĂRI?

Cum ajungi la Cățărat?

Pentru a ajunge în zona “La Cățărat”, ai la dispoziție două opțiuni fascinante. Prima constă într-o călătorie plăcută cu căruța din interiorul parcului, urmată de o traversare peste râul Argeș prin intermediul tirolianei – o experiență plină de adrenalină. Dacă preferi să nu pătrunzi în parc, poți alege să ajungi direct la “La Cățărat” cu mașina ta. Alegerea îți aparține, iar indiferent de ruta aleasă, te așteaptă să descoperi magia acestui loc.

Galeria noastră

Galeria de poze capturează cu prisosință bucuria și momentele speciale ale vizitatorilor. Fiecare imagine este o fereastră către aventuri, zâmbete și momente de neuitat trăite de vizitatorii noștri.